vanwelhypotheken.nl

Over ons

Over ons

van Wel Hypotheken is een onafhankelijke organisatie, wij werken met bijna alle hypotheekverstrekkers. Hierdoor kunnen wij u van het best passende advies en voordeligste rente voorzien. We adviseren en begeleiden u.


van Wel Hypotheken biedt u deskundig advies en overige diensten aan op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen en kredieten. 


Daarnaast treden wij op als bemiddelaar van financiële producten. Dat maakt het makkelijk: de producten die wij u adviseren kunnen we u ook echt aanbieden.

Onafhankelijk advies

Onafhankelijkheid staat centraal bij de van Wel Hypotheken. Wij zijn vrij om uw hypotheek onder te brengen bij alle financiële instellingen met wie wij zaken doen en wij zijn op geen enkele wijze verplicht producten bij een bepaalde instelling onder te brengen. 

 

 

Dankzij het feit dat we voor diverse financiële instellingen bemiddelen, kunnen wij u gewoon het allerbeste adviseren. Denk daarbij aan het aantrekkelijkste rentepercentage, de laagste kosten, het hoogste rendement en de grootste mate van flexibiliteit. 

 

Daarnaast nemen we alle onzekerheden die bij u leven weg.

vw-image
Bij van Wel Hypotheken helpen we je graag op weg. Maak nu gelijk een vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie op. Want jij wilt toch ook weten waar je aan toe bent? Bel 088 – 1021 598.